toti

 

Kali

Rasa: Frizian

Anul nasterii: 2009

Sex: Femela

 

Sheiksheik 2

Rasa: Gidran

Varsta: 4 ani

Zi de nastere: 12 martie 2009

Sex: Mascul

Sheik este fratele lui Saghir (au acelasi tata) si are in comun cu acesta caracterul calm si prietenos. El e calul dupa care intoarce toata lumea capul pentru ca face ce face si ramane mereu in urma in timpul drumetiilor. Asta pentru ca  are un ritm de mers extrem de relaxat. Ca sa-l calariti aveti nevoie de picioare lungi. Avantajul e ca de la inaltimea de 180 de cm (la greaban) veti avea cea mai buna panorama dintre calaretii grupului.

 

Ashcarashcar

 

Rasa: Gidran

Varsta: 8 ani

Zi de nastere: 19 ianuarie 2005

Sex: Mascul

Ashcar are o constitutie care demonstreaza faptul ca Gidranii sunt nu numai cai de calarie, ci si de tractiune usoara. Ceva mai scund decat restul trupei, mai indesat dar cu o coama si coada mai lungi decat a oricarui alt cal pe care il avem, e rasfatatul fetelor care se pare ca apreciaza in mod special  podoapa lui capilara. E maestru in evadari, fie ca e vorba de scos capastrul din cap (cand e nesupravegheat)  sau iesit din diferite “ingradituri”.

 

Mersuchmersuch

 

Rasa: Gidran

Varsta: 13 ani

Zi de nastere: 25 martie 2000

Sex: Mascul

Batranul grupului face exact ceea ce ar trebui sa faca un cal experimentat. Conduce restul de cai pe cararile dealurilor in timpul drumetiilor si raspunde cu precizie comenzilor calaretului. El este singurul cal cu infuzie directa de Shagya Arab (mama gidran, tata shagya) si demonstreaza asta printr-un cap asemanator cailor arabi si printr-o silueta ceva mai subtire.  El va fi probabil profesorul vostru daca faceti parte din categoria “incepatori”.

 

 

MirceaMircea

Rasa: Metis

Anul nasterii: 2006

Sex: Mascul

Rapunzel

Rasa: Lipitan

Anul nasterii: 2012

Sex: Femela

 

 

 

 

 

 

 

This post is also available in English.